Mobile broadcasting

it’s the expertise that makes The Experience

Wat is mooier om op een sportevenement, festival, beurs, concert één (of meerdere) van de camera’s draadloos te hebben Full HD/SDI kwaliteit.

Wij hebben in ons assortiment een BONN HDSDI zender No latency, een tandberg HD/SDI zender/ontvanger met low latency.

De Bonn heeft een bereik van circa 50m1, en met de tandberg systemen kunnen wij een citycoverage systeem maken met diverse zenders en ontvangers tot een bereik van circa 20km.

Alle zenders worden zeer regelmatig toegepast. Voor de steadicam bij een concert of sportevent, bij een festival om achter op het terrein rond te kunnen lopen., onze cablecam is er mee uitgerust, en ook de motoren tijdens de diverse marathons en hardloopwedstrijden. Eventuele audio van een interviewer wordt lipsync meegestuurd.

Bij de marathon van Enschede, mede door ons geproduceerd, zijn er 3 zenders (2 met een motor) in de lucht, met een totaal bereik van 25km. Dit t.b.v. de live uitzending op TV, de webcasting, en de radio.De IJsselloop Deventer maakt altijd gebruik van het citycoverage systeem ingezet en Ook bij NK atletiek indoor en outdoor worden de videozenders structureel ingezet om zonder bekabeling op het middenterrein rond te lopen.

Wij zorgen altijd voor een zendvergunning als de zenders ingezet moeten worden

“Wij zorgen altijd voor een zendvergunning als de zenders ingezet moeten worden.”

Visueel Entertainment

Nieuwsgierig Geworden

Bakkie doen?
Wat heb je erin?

Beeld zegt meer dan 1000 woorden

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Klik hier

Pin It on Pinterest

Share This