Narrow casting

it’s the expertise that makes The Experience

Narrowcasting is het, door middel van audiovisuele hulpmiddelen (veelal large displays) tonen van informatie op verschillende plaatsen en momenten. Uiteraard wordt de content zoveel mogelijk op maat voor de ontvanger gepresenteerd.

Vanachter uw bureau of vanaf iedere willekeurige remote locatie bepaalt u zelf welke informatie u laat zien aan welke doelgroep, op welk tijdstip én op welke plaats. Er is voor iedere branche een breed scala mogelijkheden; van ziekenhuis tot brandweer en van bankgebouw tot zalencomplex. Ook voor educatieve instellingen, zoals universiteiten en hoge scholen, bieden wij zeer interessante narrowcasting mogelijkheden
Push en Pull methode
Diverse systemen in de markt sturen beelden vanaf een centrale werkplek naar de displays. Dit heet de push methode. Deze methode is niet altijd handig omdat sommigen er de voorkeur aangeven om juist op die displayplaatsen zélf de inhoud van het scherm te bepalen. Daarom werkt visueel entertainment met een innovatieve narrowcasting applicatie, die de content naar zichzelf toetrekt (de pull methode). Bijkomend voordeel is dat dit systeem ook bij storingen in de internetconnectie gewoon blijft draaien.

U creeeert uw eigen tv kanaal met een eigen communicatiemiddel Uw boodschap kan op elk gewenst moment worden aangepast aan locatie, doelgroep of tijd.
Als u een powerpoint kan maken, kunt u onze narrowcasting software bedienen, waar dan ook ter wereld
Vraag nu een gratis demo aan, en voor nog geen € 40,- per maand heeft u uw eigen narrowcasting systeem draaien!

“Er is voor iedere branche een breed scala mogelijkheden.”

Visueel Entertainment

Nieuwsgierig Geworden

Bakkie doen?
Wat heb je erin?

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Klik hier

Pin It on Pinterest

Share This