Vidiled neemt alle activiteiten van Visueel Entertainment over!

“Deze overname versterkt de marktpositie binnen de branche en onderstreept de focus op innovatie”

Vidiled te Kaatsheuvel heeft met ingang van 1 juni 2018 alle activiteiten van Visueel Entertainment overgenomen.

Visueel Entertainment is de specialist op het gebied van meercameraregistraties. Vidiled is al ruim 10 jaar producent, leverancier en verhuurder van LEDscherm oplossingen. De overname van het bedrijf uit Elst past in de groeistrategie van Vidiled. Met deze overname bouwt Vidiled haar positie in de branche verder uit.

Freek Luijben en Toni Smits, beide directeuren van Vidiled: “Visueel Entertainment is een zeer sterke partij met een stabiel marktaandeel. Deze overname is een logische stap, versterkt de marktpositie en verbreedt het aanbod van Vidiled. Dit biedt ons de kans om te profiteren van de binnen Visueel Entertainment aanwezige technische en functionele kennis. Alle materialen en kennis binnen Visueel Entertainment integreert uitstekend met ons eigen assortiment.

Richard Stokkink directeur van Visueel Entertainment: “Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te weten dat de klanten in goede handen zijn. Daarnaast treedt ik in dienst bij Vidiled om de heldere en krachtige visie te versterken. Vidiled heeft haar positie op de markt inmiddels meer dan bewezen, is commercieel sterk en heeft veel productkennis in huis. Daarnaast beschikt Vidiled over een uitgebreid productportfolio, mede opgebouwd door de focus op innovatie. De klanten van Visueel Entertainment en Vidiled profiteren dus direct van deze overname, de hoge mate van kennis, sterke reputatie en de kijk op nieuwe product-markt-combinaties”.

Meer over Vidiled:

Vidiled is een vooraanstaand producent en leverancier van schermoplossingen. Een zorgvuldige begeleiding van aanvraag tot de installatie en optimale en zorgeloze werking van onze producten. Het ontzorgen en de persoonlijke ondersteuning maakt Vidiled een gewaarde partner om mee samen te werken. De kwaliteit van onze producten en diensten waarborgt de levensduur en jarenlange samenwerking met onze opdrachtgevers. Vidiled is innovatief in haar producten, ontwikkelingen, software engineering en concepten. Dit zorgt oa. voor een stabiele en gecondoleerde uitbreiding van haar activiteiten.

Een totaalleverancier voor videooplossingen met passie door professionals.

Pin It on Pinterest

Share This